Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2010 01:31 - ПРАВЕДНО УБИЙСТВО
Автор: rustam Категория: История   
Прочетен: Коментари: Гласове:
9

Последна промяна: 04.06.2010 01:46


   В  средата на 1939 година немските нацисти създават закон, съгласно който войниците от СС не могат да бъдат съдени за военни престъпления. Не че им е бил много нужен, но така немците се забавляваха преди 70 години



image


На 29 април 1945 година американската армия освобождава концлагера Дахау. Бил е пренадназначен преди всичко за руски военнопленници. Охраната от СС се предава чрез началника си - Викерс.

image

Минути по-късно американските войници стават свидетели на ужасите в лагера.

image

Заставят  Викерс да застане до вагоните с трупове

image

И го разстрелват на място.

image
В болницата към концлагера се лекуват около 200 ранени есесовци. Потресените американски войници ги извеждат  и събират до оградата заедно с охраната на лагера.
image
image

Под командата на своя  командир, с картечници  янките  разстрелват 520 есесовски изроди. Тези, които искаха да стоят над Закона и над Бога срещат Справедливостта.

image


Тагове:   справедливост,


Гласувай:



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ploudinperper - ГИНЬО ГАНЕВ С ХОТЕЛ КРАЙ МОРЕТО ...
07.06.2010 14:51
ГИНЬО ГАНЕВ С ХОТЕЛ КРАЙ МОРЕТО

Българският защитник на човешките права и бивш депутат от БСП Гиньо Ганев е построил хотел върху земя, закупена на безценица в курорта Свети Влас.

Гиньо Ганев, депутатът от ГЕРБ Димитър Бойчев и високопоставени чиновници от Несебър, сред които главният архитект Валентин Димов, ръководителите на прокуратурата и съда Севдалина Станева и Йорданка Майска са получили право на строеж в града и курорта Свети Влас като бедни, пише “168 часа”.

Те вземат правото да строят върху парцелите край брега, когато кметува Николай Трифонов, който пък по-късно след серия скандали замина да работи в консулството в Одеса.

Депутатът и областен шеф на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев се сдобива с правото да строи в Равда и в Несебър, но отхвърля обвиненията, че живеел в Бургас.

През 1992 г. той получава отстъпено право на строеж върху 140 кв. м. в квартал “Черно море” и не се чувства с привилегии, защото по това време е живеел при родителите си, а преди 5-6 години се захванал да строи къща, която ще е с партер, два етажа и мансарда.

В този квартал няма бедни, казва шефът на Сметната палата в Бургас Георги Михайлов, който също има отстъпено право за строеж в “Черно море”, където по думите му всички ще вдигнат палати, защото там никой не е получил земята, защото няма къде да живее.

Гиньо Ганев вдигнал хотел в Св. Влас върху отстъпено право на строеж и продава апартаменти.
цитирай
2. анонимен - БОЛЕН МОЗЪК СИ ТИ ПРИЯТЕЛЮ, ВЪРВИ ДА ...
23.06.2010 21:55
БОЛЕН МОЗЪК СИ ТИ ПРИЯТЕЛЮ, ВЪРВИ ДА СЕ ЛЕКУВАШ/НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ПРАВЕДНО УБИЙСТВО, НО ТИ ЯВНО СИ НЯКОЙ МУДЖАХИДИН, ИМАШ ОЩЕ МНОГО ДА УЧИШ ЗА ЖИВОТА/
цитирай
3. анонимен - И по другите сайтове се подвизава един луд, който пише само с главни букви.
30.06.2010 00:10
Някои от никовете му са Кореспондент, Новчо, Смешко, ТочкаБг, МРАЗ, нора12, Коконат... Толкова си приличате по стил и по проклетия, че или сте братя или две в едно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3808311
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив