Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2020 17:46 - Откриването на Древна Тора доказва ли евреите поклонение на сатана?
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 575 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.02.2020 17:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Откриването на Древна Тора доказва ли евреите поклонение на сатана? от  Иън Грийнхъл  -

12 февруари 2020 г.

https://www.youtube.com/watch?v=tP-HIjSIurs&feature=emb_logo
https://www.veteranstoday.com/2020/02/12/discovery-of-ancient-torah-proves-jews-worship-satan/

          image

 

[Бележка на редактора: Винаги съм бил скептично настроен към алеготоните на „евреите, които обожават сатаната“, но ако тези Тори са автентични, както изглежда, тогава не може да се отрече, че сатанинските образности като безпогрешната картина на Бафомет са смесени с Еврейското писание в тази Тора и човек трябва да попита защо това е така.

imageТова изглежда е илюстрация на Козирог, морския козел, много стар символ, датиращ поне от 4000 години до древния Вавилон и представляващ бога Енки, който някои учени смятат, че е произходът на еврейския бог Яхве.

Общият образ, който днес имаме на Бафомет, е този, нарисуван от френския маг и окултист Елифас леви, който се появява в книгата му от 1856 г. Догме и Ритуел де ла Haute Magie

imageЯсно е, че Леви взе своя Бафомет (горе, вдясно) от по-ранни еврейски илюстрации. Леви основава работата си върху кабализма и древните магически ритуали, по-специално еврейски източници. Неговото творчество вдъхновява по-късни окултисти като Алистър Кроули.

imageТази илюстрация на птица изглежда неприлично като окултния символ на Феникса, познат от картите Таро и датиращ от древен Египет. Фениксът е символ на Сатана под формата на Луцифер, който ще се издигне от пламъците като митичната птица.

Молох, древният езически Бог на жертвоприношението на деца е бил един от лъжливите богове, на които се е кланял израелският народ. Една от практиките на култа към Молох беше да пожертват децата си. Древните щяха да загряват този идол с огън, докато той свети, след това те ще вземат новородените си деца, ще ги поставят на ръцете на идола и ще ги гледат как горят до смърт.

Това е произходът на церемонията „ Кремация на грижи “, която се твърди, че се провежда в Bohemian Grove.

imageТази бухал в Тората представя ли Молох, както се вижда на плаката в Бохемската горичка?

Ясно е, че многобройните твърдения за преки връзки между юдаизма, сатанизма, окултизма и Черната магия всъщност имат много по-голяма основа, отколкото настояват последните учени, и ние трябва да изучаваме творбите на по-ранни писатели за поглед върху тази област, тъй като техните съвременни колеги са станали съучастници в прикриване на тези връзки.

imageХексаграмите са често срещани в древната символика, но каква е тази смразяваща - Звезда на Давид? Печатът на Соломон? Сатанинската марка на звяра?

Трябва да дадем нова достоверност и на твърденията, свързващи рицарите тамплиери и илюминатите с юдаизма, тъй като тамплиерите бяха обвинени в почитането на Бафомет и разпространението на Всевиждащото око и други символи на илюминатите в рамките на тези стари еврейски Тори не могат да бъдат отхвърлени като случайност. Иън]

Турската полиция възстанови откраднатите еврейски свитъци Тора, украсени със сатанински илюминати

Турската полиция арестува четирима бивши бойци на Файлак ал Рахман и турски гражданин, които се опитват да продадат на 8 май две редки, позлатени евреи Тори в северозападната провинция Билецик, руската телевизионна мрежа RT :

Турският вестник Daily Sabah съобщи, че по време на ареста полицията е конфискувала двете древни Тори. Според вестника, древните артефакти в града са на обща стойност 1,86 милиона долара .

Сирийските опозиционни източници потвърдиха, че бойци на Файлак ал-Рахман са откраднали древните Тори от историческа 2000 годишна синагога в квартал Джобар, източно от сирийската столица Дамаск . Областта е била под контрола на подкрепяната от САЩ група Faylaq al-Rahman от 2013 г. до март 2018 г., когато е окончателно освободена от Сирийската арабска армия (FSA).

След освобождението на Джобар, сирийските проправителствени активисти разкриха, че много от историческите еврейски синагоги в района са разграбени и унищожени от бойци на Файлак ал Рахман, които дори копаят тунели под историческите места в опит да намерят „ еврейски съкровища “.

Това беше вторият скандал с участието на „опозиционни“ групи в Източна Гута след оттеглянето им от региона. На 5 март иранската информационна агенция Fars разкри, че политическият лидер на Джейш ал Ислям Мохамед Алуш е откраднал 47 милиона долара от групата си преди оставката му.

Твърди се, че свитъкът е изработен от бродирана кожа от газела и множество орнаменти от рубин и изумруд с различни размери.

След като разследващите внимателно разгърнаха свитъка, те съобщиха, че на едно от панелите откриха нещо странно - снимка на главата на овен вътре, което изглежда като пентаграма ...

Има още Тори, открити в Сирия през 2018 г., включващи много повече сатанинска символика, като демонът Бафомет, триъгълник на илюминати с всички виждащи око, кръвна клевета, змии, ръчни знаци на кабала, сови и много други неща.

Това откритие е подобно на това как преди двеста години германските служители за първи път разбраха за илюминатите, когато някои от техните тайни вътрешни документи бяха прихванати от един от техните куриери чрез „чиста авария“ или по-вероятно от Божията ръка. Прочетете книгата на Джон Робисън от 1798 г. „ Доказателства за конспирация“ ( PDF тук ) за повече информация за това как юдо-масонската конспирация е разкрита за първи път пред света.

И след това 100 години по-късно тази конспирация е потвърдена, когато протоколите на Учените старейшини от Сион изтекоха, което е добре документирано в основната книга „ Води, течащи на изток“ от Л. Фрай (известна още като Paquita de Shishmareff).

И юдаизмът наистина е сатанински, роден от мистериозните религиозни култове на древния Вавилон, които нямат нищо общо със Стария Завет или християнството, освен като измамна превръзка на прозорци, за да заблудят обществото да толерира нашите така наречени „духовни старейшини“ евреите, заедно с със своите сатанинско-кабалистични планове за световно господство .

Прочетете изложението на Майкъл Хофман - Странните богове на юдаизма ( PDF тук ) за задълбочен анализ на сатанинските основи на юдаизма.

image

БИОГРАФИЯ Иън Грийнхъл

Асистент Управляващ редактор Ian Greenhalgh е фотограф и историк с особен интерес към военната история и истинските причини за конфликтите.

Проучванията му по история и предистория в медийната индустрия му дадоха задълбочен поглед върху използването на средствата за масова информация като създател на конфликти в съвременния свят.

Предпочитаните от него области на изследване включват спонсориран от държавата тероризъм, създадена от медиите реалност и ролята на разузнавателните служби в манипулирането на населението и възприемането на събитията. iangreenhalgh1@sky.com




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39965629
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930