Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2017 22:22 - ЗАЩО У НАС НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ? 2
Автор: rustam Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1571 Коментари: 6 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     С Н.Н. се запознахме преди повече от двадесет години служебно. По-късно му станах за кратко нещо като началник в полицията, но си останахме приятели и до днес. Н.Н. е професионалист на най-високо ниво. Навремето заедно измайсторихмче простичка система, която стана капан за не един автоджамбазин.

   Обаче за следващата история се присетих вчера, когато Н.Н. ми се обади вече като пенсионер и настоящ експерт по сигурността в една водеща застрохователна компания.

   Историята е отпреди 5 години, когато в блога се подвизаха небезизвестният Тутанчо  с цялата си тайфа от профили . Една сутрин, преди работа, рано-рано ми позвъни Н.Н., който по това време беше шеф на една от полицейските служби в Бургаска област. Помоли ме още същия ден да се срещнем някъде в центъра, понеже разговорът не бил за телефон! Честно казано, въобще не си и представях истинската  тема на нашия разговор. Ние си се срещаме по приятелски често, но, макар и рядко, се случва да си обменяме информация за някое дело от "фризера". Та така.

   В късния следобяд се срещнахме с Н.Н. в едно от по-тихите кафета в центъра и дето се казва, от втората приказка Н.Н. направо ме попита дали познавам А.П., която била известна журналистка от "Хоризонт". Е, признавам си, че направо щях да падна от стола. По това време в Блога имах навика да си правя гъргара с глупостите и простотиите на  А.П., която наричах често "Радиоточка "Хоризонт", ама въобще не съм си представял, че тези неща могат да интересуват човек като Н.Н. 

   Обаче нашият разговор бързо взе много сериозен характер.Оказа се, че на Н.Н. са му звънили от "високо място" в София, за да му поставят задача...да ме проучи и да вземе мерки да бъде ограничен моят интерес към писаниците на А.П. в Блога! С три приказки се разбрахме и доста се посмяхме тогава на тези дивотии. Най-смешно беше, че, давйки насоки за омразния си "враг", А.П. ме представила като ******** от "Транспорта", а моето училище е известно като "Автото". Както и да е. Помислете си само, каква е тази система, в която професионалисти на най-високо ниво в полицията са принудени да се занимават, вместо с присъщата си работа,  с удивителните  дивотии и идиотщини на недоразумения като А.П.

   Обещах му, разбира се да не се ебавам с "Радиоточка Хоризонт", ама признавам си, че издържах само месец.



Гласувай:
9



1. freeoldmen - Шегуваш се!
11.04.2017 22:56
!
цитирай
2. rustam - Уви...
11.04.2017 23:03
freeoldmen написа:
!

нито една буква от написаното не е шега.
цитирай
3. blackpredator - въоПще не се съмнявам
12.04.2017 00:40
тая е невероятно непочтена лелка
цитирай
4. freeoldmen - 2. rustam
12.04.2017 00:54
Щом за такъв плазмодий се задействат структурите, егати държавата сме.

цитирай
5. mar866 - ...
13.04.2017 14:48
Ти не издържа, но и тя не издържа - изчезна от блога;))
пп. даскале, не се ли пише "гАргара"?
цитирай
6. rustam - E, хайде сега....
13.04.2017 22:30
mar866 написа:
Ти не издържа, но и тя не издържа - изчезна от блога;))
пп. даскале, не се ли пише "гАргара"?

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3809190
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив