Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2017 00:41 - Куче в двор нахапа циганин крадец. Собственикът на кучето – задържан! http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 525 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.04.2017 00:42


Куче в двор нахапа циганин крадец. Собственикът на кучето – задържан! Публикувано на 22.04.2017 в България

image

КАК СЕ НАРИЧА  "ДЪРЖАВНИК", КОЙТО ЦЕЛУВА ЧУЖД НАЦИОНАЛЕН СИМВОЛ? Н.М.
image image

Циганин е сериозно пострадал тази нощ, след като влязъл в чужд двор да краде, но бил нападнат от кучетата на собственика и нахапан жестоко

 Крадецът се промъкнал в двора на къща в столичния квартал Красна поляна, на ул. „Суходолска“ 34. Не знаел обаче, че собствениците държат кучета пазачи, които го усетили и му се нахвърлили.

Тринадесетгодишният  циганин получил дълбоки рани по тялото, главата и лицето. В момента той е в болница, а собственикът на къщата и кучетата е задържан в Трето районно РПУ.

Сега питаме пак ли кучето и собственикът са виновни?

image image

Може би според закона, кучето е трябвало да излае три пъти предупредително и да влезе във вербална комуникация с крадеца, за да го убеди да не краде?

Кучето е пазело дома на стопанина си, както всеки гражданин си пази частната собственост от нагли крадци и обирджии.

Или и това куче ще му сложат етикет ,,агресивно“ , защото имало нахапан човек, пък бил той и нагъл среднощен крадец, влязъл в частна собственост.

Zarata.org




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Подобен случай имаше с Джони, след което бе застрелян от полицаи:
23.04.2017 23:03
По времето на соца в с. Бакьово имаше овчарник до гробищата, пазеше го опитомен вълк. Вълчетата били намерени почти умряли от глад, явно майката е била убита, само едно от тях оживяло, започнала да го кърми овчарска кучка. Аз виждах това куче, огромен вълк, който заставаше перпендикулярно спрямо мен, точно както дивите си събратя и чакалите. Хранели са го както другите кучета, с качамак, хляб, трици с мас. Джони е пазел овчете и не давал на никой да ги доближи. Вечерта сам в ограденото за овцете място пазел и не допускал никой. Не можел и да лае, нахвърли ли се на някой обаче, можело да го разкъса.
Пиянища от кръчмата долу да реката добили смилост и решили да прескочат оградата на двора вечерта да си откраднат шиле. Джони им налетял като ракета на Путин. Те успели да прехвърлят оградата обратно, но Джони отхапал от краката и от гъза им парчета месо колкото чиния. Веднага ги откарали в Своге да им прелеят кръв, спасили ги, после ги шили, останали месец в болницата. Пиянищата обаче дали жалба срещу Джони в полицията в Своге, че е вълк и че хапе хората, имали си техен роднина в полицията там. Той изпратил полицаи, които гръмнали Джони. След кончината му изчезналите шилета станала повече от останалите, когато идвало време за продажбата им.
И с тия кучета пазачи ще завършат така нещата, но ако някога на овчарите не са им наректирали обвинения заради вълка им, на този, чито кучета нахапали цигането свят ще му се увърти от искови молби. А поводът да бъде обявено цигането за инвалид е отличен, ще получава по 350 лв. месечно докаато е жив.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706250
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031