Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2019 13:52 - НЕ САМО НА РУСКИТЕ УПРАВНИЦИ ДЕЦАТА УЧАТ НА ЗАПАД
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1202 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.01.2019 11:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Което показва, че тези хора не свързват бъдещето на потомците си, а и своето бъдеще, с Родината

Правителствената комисия по законопроектна дейност, не подкрепи законопроекта на В. Рашкин, забраняващ на непълнолетните деца на високопоставените държавни служители, а също и на топ-мениджърите в държавните корпорации, да учат в чуждестранни училища и вузове. 

Според автора,  «законопроектът трябва да прекрати разпространената практика, чиновниците и топ-мениджърите да изпращат децата си да учат в чужбина».

Но мнението на правителството е, че забраната ще е «несъразмерна» мярка. А според зам.председателя на комитета по безопасност и противодействие на корупцията, предлаганата забрана е «юридически необоснована»... 

https://www.rbc.ru/politics/15/02/2017/58a340779a79472e5f7b9854

-------------

И ВСЕ ПАК ЗАЩО РУСКИЯТ «ЕЛИТ» ПРАЩА НАСЛЕДНИЦИТЕ СИ ДА УЧАТ В «МЕТРОПОЛИИТЕ»?

От пристигащите в британските или американски престижни учебни заведения, се стремят да направят агенти за влияние, които с голяма вероятност ще заемат високи постове в ръководството на страната си и в бизнес-сферата. 

И В ТОВА НЯМА НИЩО НОВО 

Например, Руската Империя, за укрепване на позициите си в Кавказ, широко използвала практиката на «аманатството» (почетните пленници). Понеже в ненарушимостта на клетвите за верност, там никой не вярвал, затова най-важните договори се скрепяли с даване (вземане) на заложници, –  близки роднини на договаращия се субект. 

Метежните планинци (кавказци), при даване клетва пред Белия Цар, предавали за аманати своите синове. А тях, по правило, ги насочвали да учат в кадетски или пажески корпус, след което ги приемали на служба в гвардейските полкове. И след неколко години планинските юноши се превръщали в офицери, мислещи като руснаци, изцяло преданни на царя и Отечеството. 

В случай, че бащата измени на Русия (а това се случвало често), аманата не наказвали, и в живота му изобщо нищо не се променяло. А когато идвало време за връщането му при съплеменниците, той, по правило, се опитвал да прокарва в планинските общества, политика в интерес на Русия. Известно е, че един от синовете на имама Шамил, съветвал баща си, да се покорява на царя, за което бил отровен, от противниците на мира с руснаците. 

По подобен начин постъпват и западните държави, към националните елити на завоюваните страни. Но те не наблягат на приобщаването на младите хора, към световната култура, и на нравственото им развитие, но наблягат на развращаването им, и на създаване на «куки» за шантажиране, за които да подърпват бъдещите си марионетки. (Всичко това, от много, много отдавна, е световна еврейска практика, защото навсякъде по света, всичките видове власти (и на първо място - финансите, мафията и масонството), са изцяло в еврейски ръце, което, разбира се, не е очевидно за мнозиството! Г.С.)

Так и днес, за да внушат «западните ценности» в съзнанието на чуждестранните (а и на своите) ученици, в частните училища и в престижните вузове, се използват редица методи. Главният от които е «промиването на мозъците» чрез приемане в тайните юдомасонски общества, считащи се за неразделна част от студентския живот в Англия и САЩ. А приучаването и принуждаването към содомията, е най-важната масонска традиция за превъзпитание, в елитарните учебни заведения.

И в резултат, за неколко години, от юношите се получава нравствен урод със заложена в съзнанието му програма за разрушаване на собствената страна, и пълно личностно асоцииране със Запада.

А всичко това едва ли е тайна за представителите на руските «елити». Явно, зад решенията им се крие, не само желание да дадат добро образование на своите деца и внуци (което напълно могат да получат и в Русия), но стремеж, да ги направят част от западите елити. А това е политически (нравствен и духовен) избор, показващ, че тези хора не свързват бъдещето на потомците си, а и своето собствено бъдеще, с Родината.

И това предизвиква, къде-къде по-голяма тревога, отколкото корупцията (която също е неразделна съставна част  от западната демо(но)кратична (завоалирана сатанинска) система. Г.С.)

 

https://3rm.info/main/73951-deti-chinovnikov-kak-chast-zapadnoj-jelity-inostrannoe-obrazovanie-vyzyvaet-bolshuju-trevogu-chem-korrupcija.html

 

Превод, Григор Симов

.......

 

Всичко това, и не само това, е толкова сериозно и страшно, че никаква "руска сила, руска воля, руска кръв и руска пот", няма "да избавят от неволя братския български народ". А ще помогнат само молитвите към Господа.

Затова, прекръсти се и чети молитвата към Честния Кръст (по възможност, на църковнославянски):

Да возкре́снет Бог, и разточа́тся врази́ Его́, и да бежа́т от лица́ Его́ ненави́дящии Его́. Я́ко изчеза́ет дым, да изче́знут; я́ко та́ет воск от лица́ огня́, та́ко да поги́бнут бе́си от лица́ лю́бящих Бо́га и зна́менующихся кре́стным зна́мением, и в весе́лии глаго́лющих: ра́дуйся, Пречестны́й и Животворя́щий Кре́сте Госпо́день, прогоня́яй бе́сы си́лою на тебе́ пропя́таго Го́спода на́шего Иису́са Христа́, во ад сше́дшаго и попра́вшего си́лу диа́волю, и дарова́вшаго нам тебе́ Крест Свой Честны́й на прогна́ние вся́каго супоста́та. О, Пречестны́й и Животворя́щий Кре́сте Госпо́день! Помога́й ми со Свято́ю Госпоже́ю Де́вою Богоро́дицею и со все́ми святы́ми во ве́ки. Ами́нь.

 

Или кратко:

Огради́ мя, Го́споди, си́лою Честна́го и Животворя́щаго Твоего́ Креста́, и сохра́ни мя от вся́каго зла.

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313321
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031