Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2019 18:02 - МИЖИТУРКА
Автор: rustam Категория: Забавление   
Прочетен: 492 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  
   Блогърът Ванката С. често се вълнува от хамлетовския за него въпрос дали е мижитурка, или не. Обича да се сравнява с дядо си, който по време на ПВС позорно се е предал в плен на англичаните.

   В едно от последните изявления на тази тема, поднесено ни с превтасалата история за това как Великия Алхимик изненадал американците с откритието си за прозрачната пластмаса, той споделя:
    
image

    Не мога да разбера, възможно ли е въобще да се поставя този въпрос, при положение, че всички  знаем историята за  тъщата, която редовно командори  нашия герой, радпорежда му  строго да се прибира веднага вкъщи и той се държи  като първи пухльо. Оставям настрана и историята за тервелския гей, който го награби край делиормаския си кенеф, а  Ванката само, за да не го обиди, изтърпя домогванията на извратеняка.

    Вече имаме и нов отговор на съдбовния въпрос:


  image


    Както е видно от откровенията на самия протагонист него с лека ръка го "отрязва" дори сервитьорката от кварталната кръчма. Последната му нарежда какво да пие и какво да не пие, а след всичко това нашият човек като пълно перде се изтъпанва и  пита: "Мижитурка ли съм?". Риторичен въпрос.

    



Тагове:   тирири рам,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Аз имам един презИхтиман...
22.11.2019 15:35
Чини ми се, че Ванката яде бой и от тъщата, и от жена си...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3825381
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив