Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2014 23:13 - ТРАДИЦИЯ
Автор: rustam Категория: Политика   
Прочетен: 1839 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 19.07.2014 23:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
           Онова, което според законите и разбиранията в европейските страни е не само аморално, но и наказуемо по силата на закона, в Украйна е нормално и даже издигнато в идеал.

                 Става дума за отношението към нацизма, фашистката идеология и антисемитизма. Възхваляваните "героини" в съвремена Украйна са доказани военни престъпници, вдъхновители и организатори на най-ужасяващия геноцид от времето на ВСВ.


                В днешна Украйна е естествено и свободно ползването на хитлериска и нацистка символика, пропагандирането на расистки и фашистки идеи. Двигатели на тези процеси са не само неонацистки паравоенни организации("Десен сектор"), но и парламентарно представени партии като "Свобода".


                Ето едно малко свидетелство за това, че лансирането и протекционизма на официалните власти в Украйна спрямо нацистките и фашистки сили не е от вчера, а утвърдена традиция. Снимката, поставена по-долу, демонстрира сърдечната среща на бившия украински президент Юшченко с представители на съвременни нацисти.  
image



Тагове:   нацисти,


Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rumero - България винаги е обръщала гъза си ...
19.07.2014 23:28
България винаги е обръщала гъза си към силните на деня!Но ,като българин искам да кажа,че това не се отнася за народа на България,а за управляващите.
Прави ми впечатление,че вестник 24 часа например,винаги дава информация в полза на западните ни " приятели" и винаги едностранчиво!Какво означава това!?Означава,че тази медия "свири"по гайдата на спонсора!
Но,ние не сме някакво примитивно племе от джунглата,за да не знаем другата страна на монетата.Има стотици други независими медии,от които можем да разберем истината.
Много лошо впечатление ми прави една лелка,наречена Пискова,която като журналист получава "оргазъм" при всяка антируска информация.След това тя я интерпретира по начин,достоен за съжаление!За съжаление,че е наша съгражданка.Дотолкова се унася,че някак си не вижда гредата ,заседнала в окото й!Чак ме хваща срам,че в нашата страна имаме такива индивиди!
цитирай
2. rustam - Знаеш ли,rumero,
19.07.2014 23:35
Големият парадокс е, че тази безродница Пискова( поставена в БНР като парашутист лично от др.Станишев), която е готова да обругае собствения си народ по всеки повод, твърди, че сега времената били "други" и конфликтите били " не тези".
Всъщност в Украйна си става въпрос именно за незараснали рани от ВСВ и от една страна са нацисти и фашисти, а от друга страна онези, които не желаят да се повтори геноцидът спрямо тнях.
цитирай
3. rumero - Rustam,
19.07.2014 23:52
Сега в Украйна се прави опит да се спаси икономиката и живота на най-задлъжнялата страна в света САЩ.Опитаха преди с Китай и не мина номера!Опитаха с Афганистан и сега тази страна е една от най-големите износителки на дрога.Опитаха с Ирак и сега тази страна е една развалина!
Те толкова се усраха в опитите си да дестабилизират слабите държави по света,че започнаха да се повтарят.Повтарят се в начина на провокация и стила на изпълнение!
За умните хора,за мислещите със сивото си вещество хора,номера на американците няма как да мине!Но,нали светът не е обитаван само от мислещи?Винаги се намират и немислещи,а в случая с лелката Пискова,граничи с комедия!
цитирай
4. lidislidis - Съглсна съм напълно с точното ти мнение за положението в Украйна
20.07.2014 00:02
"Всъщност в Украйна си става въпрос именно за незараснали рани от ВСВ и от една страна са нацисти и фашисти, а от друга страна онези, които не желаят да се повтори геноцидът спрямо тнях."
Относно безродницата бих допълнила глупавата, неука ,некомпетентна, нагла , крадлива и смрадлива въшка...
Днес четох новините в СНН и се отвратих от действията на украинците...Украли бижута, пари, банкови карти и лични вещи на обстреляните от тях и убити пасажери...Дори се гаврили с труп на дете...В самолета пътувал дядо от Холандия с трите си внучета. Пътували семейства, млади и невинни хора...
цитирай
5. freeoldmen - 3. rumero
20.07.2014 00:13
Каква комедия? Ето сега чета при
http://merlin68.blog.bg/politika/2014/07/19/pisna-mi-ot-piskova.1282060
че творението на госпожата било излъчено по Българското Радио, като чиста истина.
И сега стотици хиляди наши сънародници знаят от уважавана инстанция мнението на Пискова и го приемат за чиста монета?
Това смешно ли е?
цитирай
6. rumero - freeoldmen,
20.07.2014 00:25
Прав си ,че повечето хора се връзват на продажни медии и журналисти в България !Хубавото е,че историята и времето никога не прощават!Жалко за децата ни,че биват информирани по този начин!А за лелката журналистка не искам нищо повече да кажа,освен моето съжаление!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3823788
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив