Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2010 19:57 - НЯМА ЛИ КОЙ
Автор: rustam Категория: Тя и той   
Прочетен: 1118 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 21.06.2010 20:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         Миналата седмица Сергей Игнатов пак сподели в "движение" някои мъдри прозрения пред медиите. Според  нашия министър на образованието не било правилно зрелостниците да пишат на матурите съчинение  по зададена  тема. Трябвало да могат да си я избират сами. Така било правилно. Така се възпитавали граждани. 
         Сякаш в реалния живот също  сам можеш да си избираш проблемите, които да решаваш. Алоооо, нали поставянето на реален проблем, независимо от твоите желания, точно това  тренира мисленето. Явно Игнатов е напът да преоткрие напълно целия процес на "учене"  на човека.
         Ми тогава и на приемните изпити във Вузовете - кандидатите са си избират примерно темата по история или задачите дето ще им е приятно и удобно да решиш.
         Иначе за издънените матури си мълчи. Чака доклада на  ГД БОП. Уж не бил проблемът голям, пък с него се  занимава  службата за борба с организираната престъпност. Според мене не чакат никакъв доклад. Чакат да се позабрави. Ако беше някой нещастен даскал дето издърпал ухото на някой келеш - отдавна да со го "разкрили" и уволнили. Но сега...Сергейчо чака!
        Абе, няма ли кой да го разкара този глупав човек с гьон сурат да си ходи във фирмата, наречена нов университет.



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ko642 - Сигурно си прав за матурите. Отн...
21.06.2010 21:59
Сигурно си прав за матурите. Относно нещастния даскал обаче - заслужава си да го отнесе - дърпането на уши е доста примитивен (да не кажа 'мутренски') метод да вкараш някого в послушание. Поздрави. ВВ
цитирай
2. rustam - ko642
21.06.2010 22:27
Не оправдавам никого. Просто сравнявам онова, което наричат степен на обществена опасност и несправедливост.
Онзи , който е "продал" матурата е стократно по-зловещ като морал от "нещастния даскал". Отвратителен беше опитът на министъра да "оправдае" гнусотията, все едно е нещо маловажно.
Поздрави и та теб
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3819634
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив