Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2014 22:40 - ДЖЕЙМС БОНД-НЕОЧАКВАНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
Автор: rustam Категория: Забавление   
Прочетен: 4162 Коментари: 11 Гласове:
24

Последна промяна: 16.02.2014 22:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


  

  Прословутата статия на Пискова в „Айриш таймс” се е превърнала в легенда на световната публицистика! Всички броеве на вестниците биват разграбени за броени дни. Броят с нейния шедьовър и се превръща в абсолютна нумизматична рядкост. Последният оцелял екземпляр се съхранява в музея "Пергамон", под специална охрана. Обаждат се на Джеймс Бонд и му казват, че агенти на Путин от ФСБ планират обир на музея "Пергамон", а целта им е да чопнат броя на „Айриш таймс” със статията на Пискова.

  В същото време маскираните а
генти се промъкват внимателно към музея "Пергамон", лицата им са скрити с черни маски, на главите им-ушанки с петолъчки, а ръцете - с ръкавици. Успяват да проникнат вътре. Единият от руснаците пръсва нощния охранител с лютив спрей, удрят го по главата и му завързват ръцете и устата с тиксо. Промъкват се под невидими инфрачервени лъчи, деактивират паролата на някаква сигналноохранителна система и режат шарени жички с клещи тип "секачки". В крайна сметка се докопват до безценния брой на „Айриш таймс”, но в същия момент нахълтва Джеймс Бонд и размахва застрашително пистолет със заглушител. Набързо обезврежда и арестува агентите на Путин.

  Като награда за проявения героизъм, Джеймс Бонд получава едноседмична почивка на
любимия остров на Пискова - Тасос и нотариално заверено ксерокопие от вестника. На остров Тасос, Джеймс Бонд слиза от самолета, докаросан в хавайка, с черни очила и вестника под мишница. Излежава се на плажа, заобиколен от пищни хубавици и решава да прочете уникалната статия! Там обача намира такива световни глупости като това, че „троловете обетовали нетното пространство” и прочие и се разстройва, че е рискувал живота си за такава простоия!


 image



  Жестоко обиден от тази подигравка, Джеймс Бонд
влиза в Блогбг и се опитва да напише гневен коментар на Писковица. Както обаче обича да казва Сашо Шерифа:„Нъцки”. Бонд веднага се качва на Боинг 750, на компанията "Пан Американ от Тасос за София. Надушила опасността, Пискова се скрива под кревата. Бонд влиза с шут в панелката на говорителката от „Хоризонт”, навежда се под кревата и я издърпва за дългата плюшена рокля, скроена от стара покривка от масата в партийния клуб на БКП в Радиото.

  През това време обаче Пискова е успяла да позвъни от мобилния на своя стар приятел от сирийската опозиция-Ахмед, който пристига по спешност.Неочаквано за Пискова обаче,сириецът Ахмед и Бонд сядат и започват да пият ракия и да слушат мазни чалгии. На база на ракията и чалгиите, изпадат в похотливо настроение и принуждават Пискова да им играе кючек на масата. Притисната до стената, Пискова се съгласява, макар и неохотно. Доразпалва мъжките им страсти, и Бонд, подпомогнат от сириеца Ахмед,се съблича по потник.



Тагове:   тирири рам,


Гласувай:
27



1. tit - е, бива ли толко зор за да се съблече Броснън по потник?:):))
17.02.2014 00:35
А после?
Впрочем, Пиърс е женен за журналистка, при това пропорциите й са далеч от тези на Бери, меко казано! Направо си е трътла, но се обичат хората...
цитирай
2. rustam - Теди,
17.02.2014 00:50
..."а после" в продължението на историята, ако не ме "цапардосат" зарана.
Освен това, ние сме интелигентни хора и за нас външността на човека не е най-важното. Важно е да има завързана интрига и съспенс, а не като репортажите на Гинка Умното, където всичко е ясно преди да си прочел заглавието.
цитирай
3. lidislidis - Добър разказ, Рустаме !
17.02.2014 11:21
Дори Иън Флеминг би ти завидял, ако имаше възможност да го прочете!
Поздравления ! Много се смях! :) :) :)
цитирай
4. rustam - Ех, Дани
17.02.2014 13:03
petef написа:
Рустамич,на това прекрасно разказче с недовършен край,бих си позволил едно финално изречение:Във вихъра на кючека,друсайки паласки танцьорката пръдна,Бонд се ядоса,скъса весника,облече си потника и..сбогом гергино..
Ха-ха!Приятелю,поздрави за готиния постинг:)


трябва да се изразяваш по-метафорично и почтително за "майсторката на перото" - "пусна гълъбчето" ,"разтвори си душата" Привет!
цитирай
5. rustam - Привет, Лидис!
17.02.2014 13:04
Благодаря ти за сърдечния ковментар. Твоьта оценка винаги е била важна за мен!
цитирай
6. saadi - Когато нещо е добро
17.02.2014 14:26
го признавам независимо кой го е написал . А това разказче е чудесно . Отлична ирония !
Забележка имам само към последния абзац , който стои като пришит и е по-скоро просташки , отколкото смешен . Не се връзва на тънкия хумор и добър стил на останалата част .
Все пак получаваш точка от мен :-))
цитирай
7. rustam - Така е, просташки идва
17.02.2014 17:01
saadi написа:
го признавам независимо кой го е написал . А това разказче е чудесно . Отлична ирония !
Забележка имам само към последния абзац , който стои като пришит и е по-скоро просташки , отколкото смешен . Не се връзва на тънкия хумор и добър стил на останалата част .
Все пак получаваш точка от мен :-))


но последният абзац е нещо като "лютата чушка" на Бай Ганьо по време на обяда при Иречек. За мен типажът "Пискова" е персонификация на "Ганьо".
цитирай
8. ponicka - Трудно ми е да си представя Пискова ...
17.02.2014 22:27
Трудно ми е да си представя Пискова да разпали ,,мъжки страсти" в когото и да било,но най-вероятно я подценявам:)
Хареса ми,а продължението е задължително!:)
цитирай
9. eveal - Грешиш, Рустамич! :(
17.02.2014 22:36
но последният абзац е нещо като "лютата чушка" на Бай Ганьо по време на обяда при Иречек. За мен типажът "Пискова" е персонификация на "Ганьо".

Бай Ганьо е по-умен и интелигентен от героинята ти. Освен това е и хитър! :=)
Oт твоята героиня лъха на мръсна гюдерия и голяма простотия! :(
цитирай
10. pantaleev - Наистина чудесен постинг
18.02.2014 10:39
Много добра ирония и не е толкова хаплив. В смисъл Пискова не може да се хване за нищо, даже е представена като момиче на Бонд и се водят битки за скъпоценният вестник. Имаш моите адмирации и поздравения още веднъж за добрият стил.
цитирай
11. valsodar - Надявам се да не сънувам елементи от ...
20.02.2014 17:13
Надявам се да не сънувам елементи от разказа ти!
Ще е кофти кошмар.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3823932
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив