Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2017 21:28 - ДВЕ ОСНОВНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СА БАКТРИ/СОГДИ/
Автор: rustam Категория: Забавление   
Прочетен: 890 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 09.02.2017 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Сега, значи първият и основен аргумент на откривателя на дисциплината "логическа история", Великия Алхимик относно "бактрийските" корени на протобългарите е твърдението, че по времето на сватбата на Александър Македонски с Роксана двамата разчупили хляб и го раздали на гостите. Някой ще каже, че хлябове се чупят и на много други места, освен у нас, но нейсе.

Първо доказателство
Няма да влизаме в подробности относно извори и доказателства, а ще тръгнем по линията на Великия Ал. За логическата линия става въпрос.

Вярно е, че има обичай в българската сватба да се чупи хляб. Обаче хлябът не се чупи от младоженците, както ужким го правели Александър и жена му, а хлябът се чупи от свекървата и младото семейство не го раздава на гостите, ами го консумира натопен в мед.

Вярно е, че има още един български обичай с чупене на хляб, ама и там няма покритие. Всмисъл гостите сами си го чупят и топят в сол. Дотук с чупенето.

Второ доказателство
Чисто хипотетично Великия Ал разправя, че Александър масово заселвал и женел своите хора в Бактрия, а 1000 години по-късно наследниците им, не забравяйки своя произход, водени от носталгия се върнали и обявили създаването на Дунавска България. Доста съмнително е цялото това "завръщане", при положение че са минали цели 10 века, това първо. Второ, както е известно сред войниците на Александър на особена почит са се радвали ласките между мъже. Даже са били поставени в равноправно положение спрямо хетеросексуалните. Дето се вика: тази нощ с Роксана, утре вечер с Хефестион. Всички ние обаче добре знаем вкорененото абсолютно  отрицателното отношение на българина спрямо проявите на...нетрадиционна сексуална ориентация. Тук хипотезата на др. симеонов направо се препъва в голям камък.Хем сме наследници на една определено п******ка културна традиция, хем таим ненавист към проявите й.

Това е като съчиненията на небезизвестния Спароток, който пишеше, че траките в армията на Александър били ни по-малко - ни повече от 13 500. Като го питаш къде е писано това, в кой извор, той ти отвръща, че се заяждаш.




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3826745
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив