Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2019 22:07 - ПРИЖИВЕ
Автор: rustam Категория: Забавление   
Прочетен: 652 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 15.06.2019 22:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Преди години смятахме, че поставянето приживе на паметници на политици беше "запазена марка" на социализма. 

На 13 юни обаче в Косово беше открит паметник на бившия Държавен секретар на САЩ, Мадлин Олбрайт,  където присъства самата М.Олбрайт.


image






На откриването редом до нея са бившият ѝ шеф Бил Клинтън и Хашим Тачи, т.н. косовски "примиер".

"Голямата заслуга" на Олбрайт е, че тя беше основният вдъхновител и организатор на необявената война срещу Сърбия. Снимката е запечатала доволните физиономии на трима военнопристъпници, които, най-вероятно, никога няма да бъдат разследвани за престъпленията си.

Агресията на НАТО срещу Сърбия всъщност беше и началото на фактическия край на международното право в съвременния  свят. Тази необявена война, последвана от войните на НАТО  в Афганистан, Ирак, Либия и Сирия установи действието на правото на по-силния. Дори германските нацисти имаха доблестта да обявяват официално война на нападнатите страни, дори и най-малките.

След войната на НАТО със Сърбия, дойде правото "на по-силния". А след оттеглянето на САЩ от договоренностите с Иран, необосновано и неаргументирано, всякакви международни договори, касаещи мира и войната, също загубиха смисъл.






Тагове:   олбрайт,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haterka - Милошевич бе осъден за геноцид, ...
15.06.2019 22:29
Милошевич бе осъден за геноцид, ексулсиране на 250 000 бежанци от Босна и клане на хиляди мпсюлмани в Сребреница, тъй че си заслужи участта както и Саддам и Кадафи, трима тирани.
цитирай
2. rustam - Лъжа
15.06.2019 22:35
haterka написа:
Милошевич бе осъден за геноцид, ексулсиране на 250 000 бежанци от Босна и клане на хиляди мпсюлмани в Сребреница, тъй че си заслужи участта както и Саддам и Кадафи, трима тирани.


Милошевич беше оправдан по всички обвинения от незаконния трибунал в Хага. Посмъртно. защото го отровиха и убиха в затвора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3808848
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив