Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2014 23:57 - ЗАГАДКА
Автор: rustam Категория: Политика   
Прочетен: 1957 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 12.01.2014 00:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Вътрешният министър др.Йовчев пак "реализира" поредна  глупост. По повод на филма на телевизия "АРТЕ" за Дилян Пеевски и твърденията на екипа, че МВР е подавало информация и е съдействало на Пеевски, тази вечер Йовчев "снесе" ето тази "важна" информация на родните медии:

   Полицията, виждате ли, получила сигнал на 112 от охраната на Пеевски, че "някой снима подходите, пътищата  и самите имоти" на депутата! И поради тази причина пратили две патрулки да проверяват френските журналисти! Даммммм.

    Аз доколкото знам "подходите и пътищата" в България все още са обществена собственост(държавна, общинска). Това първо. Второ. Я си представете вие как някой снима, примерно, собствената ви къща, или вила, или  барака, или блока, в който живеете. Такааааааа. Обаждате се, значи, на 112 и им се оплаквате. Как мислите-дали от Районното ще ви пратят патрулна кола да проверява любопитния фотограф? Ще кажете: тия направо ни взеха за "канарчета". Така е.

    Нормални въпроси. Ама нито един журналист не посмя да ги зададе на др.Йовчев.Това, че Йовчев е неадекватен и плещи глупости е ясно вече на всички в Бг. Загадката е защо точно журналистите са тези, които му се връзват? Един логичен отговор на този въпрас е, че журналистите у нас ще се окажат  най-глуповатите и най-страхливите.


Тагове:   нагла лъжа,   вързачка,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lidislidis - Логичен и очеваден отговор даваш, Рустаме !
12.01.2014 01:33
Отстрани е жалко незнанието на законите и простотията и на управниците и на журналистите ви в България...Смешно дори :)
Отдавна съм се убедила, че са гола вода! Поздрави за постинга!
цитирай
2. rustam - Здравей, Лидис!
12.01.2014 14:45
Жалко и обидно е, наистина!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3827333
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив